Gimnasia Mental

De la mateixa manera que els exercicis físics ajuden a millorar el to muscular del cos, la gimnasia cerebral, basada en exercicis cognitius, és vital per mantenir el cervell en les millors condicions.El benefici immediat de la gimnasia cerebral és una millora en les capacitats i habilitats com l’atenció, la concentració, compressió, memòria i creativitat.

Aquesta col·lecció consta de 5 llibres que t’ajudaran a exercitar diverses àrees:

  • Agudesa visual: Sabies que l’agudesa visual és la capacitat que tenim per distingir formes, figures i les característiques dels objectes? 

Estimular l’agudesa visual et permet estar més alerta en el dia a dia per millorar la teva atenció i concentració en les tasques quotidianes.

  • Memòria: Sabies que la memòria és la capacitat per retenir informació en la ment i recordar-la en algun moment del futur?

Estimular la teva memòria et permet comprendre millor la teva història de la vida, establir amb major facilitat els centres d’interès i evidenciar els teus recursos (afectius i psíquics), amb la finalitat d’utilitzar-los amb una major eficàcia en la vida quotidiana. 

  • Cultura: Sabies que la cultura general consisteix en el conjunt de coneixements que s’adquireixen al llarg de la vida per estudi i experiència i que permeten desenvolupar un raonament propi?

Si realitzes exercicis de cultura general et permetrà tenir una major capacitat per a poder jutjar i ampliar el teu criteri. Et reforçará com a persona i et servirá com a suport per tenir un discurs ben preparat.

  • CàlculSabies que el càlcul és la capacitat d’utilització dels números i implica un reconeixement de com es representen els números i xifres i la relació entre ells?

Si realitzes exercicis de càlcul, podrás efectuar operacions en la teva vida diaria (comprar, assumptes econòmics, …).

  • Lògica: Sabies que la lògica és la ciència que determina quines son les formes correctes del pensament humà? Sabies que les endevinalles són afirmacions difícils d’entendre en les que hem de trobar la solució a un enigma o trobar el sentit ocult d’una frase.

Si realitzes aquests exercicis de lògica i endevinalles millorarà la teva atencióconcentració i memòria, mantenint en forma el teu cervell.

Com s’han de realitzar els exercicis?

  1. És important que realitzis 2 o 3 exercicis cada dia, sense superar aquesta xifra
  2. Realitza’ls pel matí, la ment esta més desperta i l’agudesa mental es major
  3. Utilitza la llum natural principalment
  4. Si tens dificultats per realitzar algun exercici, continua amb el següent i torna a intentar-ho un altre dia
  5. Exercita la ment de 45 a 60 minuts cada dia

 

Farmàcia Barceloneta

Pg.Joan de Borbó 33

Barcelona

Deja un comentario